Boken: Konditori & Bageri

Inom snar framtiden släpps min bok: Konditori & Bageri – en lärobok fylld med recept men också lite historia, tekniker, om vad de olika ingredienserna gör i t.ex. en deg och frågerutor till studenterna.

I boken hänvisas man ibland till min blogg och till bilagorna (formulär, recept & övningar) och här finns dem, om man önskar skriva ut dem eller annat.

Boken har även ett eget Google ”klassrum” där uppdateringar, bilagor och annat läggs upp eftersom. Vill du vara med i klassrummet, så krävs att du har ett google-konto (g-mail, g-drive etc) som är gratis att skaffa, Det är även gratis att vara med i klassrummet. Så här gör du:

  • Besök sidan: https://classroom.google.com/u/2/c/MTgzMTA3MjI2MTda (sidan finns inte, eftersom du ännu inte är med i klassrummet) Se till att du är inloggad på ditt google-konto. Klicka på + tecknet upp till höger och klicka sen på gå med i kurs. Ange koden: msgv7is för att vara med i klassrummet: Boken: KONDITORI & BAGERI Där finner du bl.a. detta kalkylark m.m.

Är du lärare & vill ha lärarhandledning m.m., så finns även ett lärarum för boken. För att få tillgång till lärarummet, kontakta mig och ange: Namn, din arbetsmejl, vilken skola du arbetar på och vilken utbildning/vilka ämnen/vilka kurser du undervisar i, så skickas en jag instruktioner, inom 2 vardagar.