Klänningar/tunikor (stl 80) Pris 129:-

Här hittar du alla klänningar/tunikor som jag sytt i stl 80. Klänningarna eller om man ska kala det tunikor är korta i modeller så dessa inte hindrar leken. Frakt inom Sverige ingår.

Rosa klönning SVAMPAR stl 80

Söt klänning/tunika i rosa trikå med SVAMPAR. Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

 

Klänning, elefanter, stl 80

Söt klänning/tunika i tunn trikå med ELEFANTER. Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 2 exemplar

kr129.00

FlowerPower i brunt: klänning/tunika stl 80

Söt klänning i bun trikå med härligt blomtryck Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Fin klänning/tunika med FISKAR, stl 80

Söt klänning i trikå med fiskar. Stl 80 Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Fin klänning i trikå & viscos, stl 80

Söt klänning i trikå (ovandel) & viscos (underdel) vilket gör att kjoldelen får ett fint fall. Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Kläning i trikå & viscos (turkos) stl 80

Söt klänning i trikå (ovandel) & viscos (underdel) vilket gör att kjoldelen får ett fint fall. Halsringning i turkos. Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Röd klänning/tunika med UGGLOR, stl 80

Underbart söt klänning/tunika i trikå. Hela klänning har fina UGGLOR utom armarna som har matchande småblommor Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Röd småblommig klänning/tunika, stl 80

En gullig klänning av trikå med småblommor och armar med Ugglor Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Underbar klänning/tunika med UGGLOR, stl 80

Söt klänning i tunn trikå med UGGLOR i härliga färger. Stl 80. Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Grå klänning/tunika med UGGLOR, stl 80

Underbart söt klänning/tunika i trikå. Hela klänning har fina UGGLOR utom armarna som har matchande småblommor Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Mörkblå klänning/tunika med UGGLOR, stl 80

Underbart söt klänning/tunika i trikå. Hela klänning har fina UGGLOR utom armarna som har matchande småblommor Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Söt klänning/tunika med KITTY, stl 80

Underbart söt klänning/tunika i trikå. Hela klänning har fina och söta katter (Kitty) Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

Rosa klänning/tunika m, SAGA, stl 80

Underbart söt klänning/tunika i trikå, med SAGOMOTIV. Vad behövs mer än lite av färgen ROSA, BJÖRNAR och en SKOG?? Sköna kläder att röra sig hittar du hos mig: Kreativperiodare.blog Tyget är tvättat innan jag sömnad. OBS. endast 1 exemplar

kr129.00

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s