Shoppat på Noliamässan

Idag öppnade Nolia mässan här i Umeå och själv var jag på plats för att hitta produkter jag inte visste att jag behövde och två av dem har jag redan provat och jag är sååå nöjd.

Du kommer nog att slå dig för pannan när du hör vad jag köpt… 😉

Hursomhelst så: Bor du i Umeå med omnejd så kan du nu köpa denna tyska kvalitetsprodukt på Nolia – säljaren står i mathallen.

Det står en säljare och säljer liknande produkt i en annan hall – gör inte misstaget att köpa från den säljaren. Köp inte något annat än en hjärtformad av denna produkt som du inte visste att du behövde samtidigt som du bidrar till en bättre miljö  =)

Den första produkten är en toalettborste. Japp, du läste rätt! En toalettborste i gummi – och inget fastnar på dem – inte ens nr 2  😉  det gör den här toalettborsten till en evighetsprodukt  🙂  Aldrig mera toalettborstar från ÖoB för en 10:a eller 2 som måste bytas ut varje månad eller när någon gjort en besvärlig nummer 2 i toan

Så här ser den ut:

toalettborste

Den är hjärtformad och finns i flera olika färger. Det bästa är inte alla färger utan att den är av specialutformat gummi och böjer sig enkelt  efter toalettens alla vrån. Och den har 600 v-formade strån, 300 på undersidan och 300 på ovansidan, vilket gör att den kommer åt överallt i toaletten och rengör utan att repa!

Här (YouTube) har jag hittat en demofilm om borsten:  https://www.youtube.com/watch?v=2cTqebe-gGM&w=560&h=315

Jag har nu provat den här hemma och jag är såååå nöjd – så nöjd att jag måste skriva om den. En sån här borde alla ha! Tänk vad det skulle spara på miljön om alla köpte en sån här som håller livet ut! Inga fler en-gångs-toalettborstar.

Bor du i Umeå med omnejd så kan du nu köpa denna tyska kvalitetsprodukt på Nolia – säljaren står i mathallen. Det står en säljare och säljer liknande produkt i en annan hall – gör inte misstaget att köpa från den säljaren. Köp inte något annat än en hjärtformad toalettborste  =)

Finns även med bling för en extra slant: 00smile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.